Velkommen til Fynbo

Fynbo Foods så første gang dagens lys i 2002, hvor fire tidligere kollegaer fra marmeladebranchen og jeg selv grundlagde virksomheden.


Baggrunden var ønsket om at etablere en større arbejdsplads i Vendsyssel i Danmark. En arbejdsplads, der på sigt kunne gøre sig gældende på markedet indenfor frugt- og grøntsagsbaserede fødevarer. Kvalitetsstandarden skulle hæves og produkterne skulle være sunde og bæredygtige.


Gennem høj forretningsmoral og etik, innovation, åben dialog, effektivitet og de bedste medarbejdere, er det i dag lykkedes at blive den førende marmeladeproducent indenfor områder som økologi, Fairtrade og produkter i handlens egne mærker. En udvikling og position, der er skabt gennem opbakning fra forbrugere, kunder og leverandører, og som vi både er stolte af og taknemmelige for.


Richard Fynbo

Mission og vision

Med fokus på bæredygtighed og innovation at fremstille, markedsføre og sælge forarbejdede, vegetabilske levnedsmidler af ensartet kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Det er på den baggrund virksomhedens mission at dække de kvalitets- og prisbevidste forbrugeres behov for sikre, friske og smagfulde vegetabilske levnedsmidler, samt servicere handlen med ønsker til egne produkter, ligesom virksomheden har en vision om at være handlens foretrukne samarbejdspartner i Norden og leverandør af danske nicheprodukter i resten af verden.

Fynbo-denmark-landscape-mission-vision-nature-natur-danmark.jpg

Værdier

Sammen tager vi ansvar og viser handlekraft
Sammen
Vi skaber resultater i samarbejde og gennem en åben og ærlig dialog, hvor vi har tillid til og respekt for hinanden.Ansvar
Moral og etik er nøgleord i enhver handling. Vi tager ansvar for en bæredygtig udvikling og opfører os ordentligt overfor hinanden og vores interessenter.Handlekraft
Vi er arbejdsomme og ihærdige i vores bestræbelser på at tilfredsstille kunden og indfri vores mål. Vi hopper ikke over, hvor gærdet er lavest og udskyder ikke noget til i morgen, der kan klares i dag.Hvorfor navnet Fynbo?

I dansk sprogbrug er navnet ”Fynbo” en person, som stammer fra den grønne ø Fyn - midt mellem den østlige og vestlige del af Danmark. Øen der er kendt for sine mange frugtplantager og ikke mindst for der, hvor den danske digter og forfatter H. C. Andersen boede.

Men virksomheden Fynbo ligger jo i Vendsyssel i det nordlige Jylland? Forklaringen er logisk. Stifteren af Fynbo hedder nemlig Richard Fynbo.

Fynbo-mission-vision-culture-values-historie-history-founder-grundlaegger.jpg

Fynbo organisationen

Fynbo Foods er en velorganiseret og struktureret virksomhed, der er ejet og drevet af personer med mange års erfaring indenfor branchen. For at opnå optimal effektivitet og hurtige kommunikationsveje er organisationen opdelt i få niveauer.

Se organisationen