Konkurrence betingelser


Fynbo Foods A/S udbyder løbende konkurrencer. Nedenfor fremgår de generelle konkurrencebetingelser, der gælder, når du deltager i en af vores konkurrencer.


Arrangør af konkurrencerne er: Fynbo Foods A/S, Sigenvej 9, 9760 Vrå.


Konkurrencerne finder du på vores Facebook-side og Instagram-side(r). Konkurrencerne er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med hverken Facebook eller Instagram.


Konkurrencernes perioder er defineret individuelt i hvert opslag.


Konkurrencerne er ikke købsbetingede.


Kun personer, der er fyldt 18 år og bosat i Danmark, må deltage i konkurrencerne.


Medarbejdere i Fynbo Foods A/S samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencerne.


Fynbo Foods A/S påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencer.


Ved mistanke om snyd forbeholder vi os ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.


Fynbo Foods A/S forbeholder sig desuden ret til at blokere eller slette indhold og evt. billeder, der krænker tredjemands rettigheder samt at stoppe konkurrencen uden varsel.


Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Fynbo Foods A/S sig ethvert ansvar i den forbindelse.


Præmier kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre.


Udtrækning af vindere
Der trækkes tilfældigt lod imellem alle rigtige besvarelser i vores konkurrencer.


Konkurrencevinderen kontaktes direkte via Facebook eller Instagram (privat besked) senest 7 arbejdsdage efter konkurrencens afslutning. Her spørger vi om dit fulde navn, adresse, alder og evt. e-mailadresse med henblik på at sende præmien til dig.


Svarer vinderen ikke på vores besked inden for 3 arbejdsdage, udpeges der automatisk en ny vinder.


Persondata
Alle deltagere i konkurrencerne giver samtidig med deres deltagelse samtykke til registrering af deres navn, alder og øvrige nødvendige kontaktoplysninger, jf. ovenfor. Fynbo Foods A/S vil på intet tidspunkt sælge eller videregive deltagernes informationer til tredje part.


Fynbo Foods A/S benytter udelukkende deltagernes oplysninger til at kontakte den deltager, der vinder. Fynbo Foods A/S sletter personoplysningerne hurtigst muligt efter, at konkurrencen er afsluttet og vinderen kontaktet, med mindre vi har en lovmæssig grund eller forpligtigelse til at gemme dem i længere tid.


Ved at deltage i vores konkurrencer giver deltagerne udover samtykke til selve deltagelsen og til, at Fynbo Foods A/S må anvende vinderdeltagerens navn og vinderpræmie i tekst til presse- og markedsføringsaktiviteter.


Som deltager kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Vi stopper herefter behandlingen af de personoplysninger, samtykket knytter sig til, hvis der ikke foreligger et andet lovligt grundlag til at behandle personoplysningerne. Tilbagekaldelse kan foretages ved at sende en mail til persondata@fynbofoods.dk.


Opdateringer og spørgsmål
Fynbo Foods A/S forbeholder sig ret til løbende at opdatere ovenstående betingelser og procedurer, såfremt det skønnes nødvendigt. Opdateringer vil blive foretaget indenfor lovgivningens rammer.  I tilfælde af opdateringer ajourføres ovenstående tekst.Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på persondata@fynbofoods.dk.


15.01.19. Version 1