Velkommen til Fynbo

Hos Fynbo elsker vi det søde. Og vi er glade for, at vores marmelade og syltetøj, frugtsaft, frugtgrød og meget andet elskes og nydes af mange andre. Vi er i dag en af nordens største og førende marmeladeproducenter.

Men Fynbo er mere end smagen af dejlig marmelade og søde produkter. Det er også en holdning til hinanden og til vores omgivelser.

Vi påskønner de små ting i hverdagen. De små ting, der gør livet stort. Et smil, en tanke, nærvær - og en marmelademad. At være omsorgsfulde. At være ansvarlige. At være noget for hinanden.

Vi ønsker at tage ansvar for vores omgivelser. Når vi laver marmelade, tænker vi naturen og miljøet ind i vores handlinger. Det ligger nemlig i vores natur. Det er en ægte respekt for den verden, vi er en lille del af.

Fynbo Marmelade Etiketter Brand

Det både føles godt og smager godt

Hos Fynbo har vi en passion for kvalitet og god smag. Alle vores produkter er lavet af nøje udvalgte bær og frugter. Så uanset om du er til den klassiske jordbærmarmelade eller andre spændende smage, kan du være sikker på, at hver bid er en dejlig smagsoplevelse. Både som tilbehør til hovedmåltiderne eller som en snack i løbet af dagen.


Vi tilvælger Fairtrade og naturlige råvarer. Det er god smag baseret på ansvarlighed.


Det både føles godt og smager godt.

Vi tager ansvar for mennesker og miljø

Fynbo bygger på ansvarlighed og ordentlighed i relation til vores omgivelser. Det gælder ikke mindst i relation til bæredygtighed. Naturen er vores skattekiste af råvarer, og derfor har vi her et helt særligt ansvar. Omtanken for vores omgivelser er derfor helt naturligt for Fynbo.

Samtidig handler mad også om samvær og nærvær. Måltider binder os sammen og giver rum for at være noget for hinanden. Det er madens urkraft at kunne skabe rammen om ægte nærvær og de små ting, der har så stor værdi i samspillet mellem mennesker. Omsorgen for mennesker er et kerneafsæt for Fynbo.

IMG 8789 Medium