Spread some Sweetness

Hos Fynbo tror vi på det søde i livet. Og hver dag har vi alle et valg. Du kan vælge at fokusere på alt det, der går galt. Eller du kan vælge at se mulighederne og det positive. Vi mener, at man får det bedste frem i hinanden, når man er søde og ordentlige og møder hinanden med optimisme, tillid og velvilje.


Vores produkter gør verden lidt sødere, og vi har gjort det til vores mission at gøre præcis det samme. Vores erfaring er, at det giver mere mening, mere energi – og gør livet temmelig meget sjovere! Det er derfor, vi hver dag gerne vil bidrage til at sprede glæde ved at sige: Spread some Sweetness.


Fynbo har et positivt syn på livet. Og vi er søde – fordi vi er mennesker og marmelade.


Sødhed er ikke en stor ting. Den er 1000 små ting. Den findes i det nære, hvor de små ting i livet er de betydningsfulde. De små ting, der gør livet stort – og sødt. Et smil, en tanke, nærvær - og en marmelademad. Vi er optimistiske og spreder glæde til alle omkring os.


Vi håber, at du har det på samme måde. Det vil være sødt af dig.


Fynbo - Spread some Sweetness.

En dag fyldt med sweetness

I december 2023, midt i hjertet af Aalborg afholdte vi et mini-event, hvor vi udlevede vores pay-off "Spread some Sweetness" og skabte smil og glæde på gaderne i byen. Gennem interviews fik frivillige lov til at takke dem, der havde beriget deres liv med sweetness. Det var en dag fyldt med sweetness, taknemmelighed og fællesskab.

Spreadsomesweetness Event Begivenhed Aalborg Fynbo Foods

Vi spreder også sweetness med vores låg

Vi spreder sweetness med alle vores søde marmelader. For at sprede endnu mere glæde har vi også valgt at sende en lille sød besked på vores låg. Der findes en række forskellige smilende beskeder, så alle kan finde sin egen lille favorit. Tag smilet med dig og Spread some Sweetness.

Fynbo Laag Beskeder