Sweet News

Hos Fynbo har vores marmelader været igennem en stor forvandling. Både produkter og design er blevet endnu bedre. Vi har bl.a. valgt kun at bruge Fairtrade sukker i vores nye Fynbo sortiment. Det både føles godt og smager godt.


Designmæssigt samler vi Fynbo-familien, så du let kan kende vores velsmagende produkter. Så hvad enten du er til vores økologiske serie, udvalget af marmelader ikke tilsat sukker, den særlige Gourmet-serie eller bare den gode velkendte Fynbo marmelade, vil det nye ikoniske design guide dig til den ønskede variant på hylden.


Og er du mest til vores gode klassiske produkter i Classic-serie, kan du være ganske rolig. Her er sortimentet og designet, som det plejer at være.

Spread some Sweetness

Mange kender vores velsmagende produkter. Men hos Fynbo ønsker vi også at være mere end smagen af dejlig marmelade. Vi har en holdning til hinanden og til vores omgivelser. Og vi påskønner de små ting i hverdagen. De små ting, der gør livet stort. Et smil, en tanke, nærvær - og en marmelademad. Hos Fynbo tror vi nemlig på glæden og det søde i livet.

Vores produkter gør verden lidt sødere, og vi har gjort det til vores mission at gøre præcis det samme. Det er derfor, vi siger Spread some Sweetness. 

Læs mere om Spread some Sweetness

You are the sweetest

Hos Fynbo spreder vi sweetness med alle vores søde marmelader. For at sprede endnu mere glæde har vi også valgt at sende en lille sød besked på flere af vores Fynbo låg.

Der findes en række forskellige smilende beskeder, så alle kan finde deres egen lille favorit.

Tag smilet med dig efter en dejlig sød Fynbo marmelademad og Spread some Sweetness.

Fynbo Låg Beskeder