© e-Recruitment by HR-ON

En del af Fynbo-holdet

Fynbo Foods blev grundlagt i 2002, og er siden vokset fra fem til omkring 100 medarbejdere. Vi startede op og er fortsat placeret på den solide, nordjyske muld i Vrå, men samtidig er vi en international virksomhed, der handler med hele verden. Denne udvikling har kun kunnet ladet sig gøre, fordi vi har de bedste medarbejdere.


Vi er en mangfoldig arbejdsplads, der ser potentiale i forskellighederne og giver plads til alle. En virksomhed består nemlig ikke af mursten – men af mennesker.


Fynbo-holdet er vores vigtigste aktiv og den altafgørende ressource for fortsat vækst og succes.


Vi glæder os derfor til at høre fra dig.

Ansættelsesproces

Ved ansættelsen af nye medarbejdere er det vigtigt for os at være åbne, ordentlige og imødekommende. Vi gør os umage i rekrutteringsprocessen, og du kan derfor forvente at blive mødt med nysgerrighed og professionalisme. Vi bestræber os på at finde de rette personer til de enkelte jobs, men også at finde det rette job til den enkelte person. Derfor er vi både interesserede i at lære dig at kende som person og at få et indblik i dine faglige kompetencer.

Se processen

Persondata

På nedenstående link finder du information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i ansættelsesprocessen.

Informationen er relevant for dig, uanset om du søger uopfordret eller søger en konkret stilling, lære-/elevplads eller praktikplads.

Læs mere om behandling af persondata
Fynbo-personal-data-persondataforordning-persondata.jpg