Til sommerens havefester

Prøv denne lækre hvide chokoladekage med et friskt og syrligt pift fra Fynbo Coulis frugtsauce.
Pyntes med friske spiselige blomster direkte fra haven.

FREMGANGSMÅDE

Så nemt er det

  • Antal personer 10 pers.
  • Tilberedningstid 20 min.
  • Bagetid 25 min.
  • Print
  • Share

Tænd ovnen på 180 grader (alm. ovn). Smelt smørret i en gryde ved lav varme.

Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland det med lidt af sukkeret.

Kom chokoladeknapperne i en skål og hæld det smeltede smør over. Vend smør med chokolade til det er smeltet.

Tilføj æg i chokoladeblandingen og sigt de tørre ingredienser i. Vend det hele grundigt sammen, til du har en ensartet masse.

Beklæd springformen (ca. 21 cm) med bagepapir og hæld dejen i formen. Bag kagen i ca. 25 min. Lad kagen køle af i springformen.

Pynt kagen med spiselige blomster.

Server med Fynbo Coulis frugtsauce.

INGREDIENSER

Det skal du bruge

145 g smør
200 g hvide chokoladeknapper
180 g sukker
1 vaniljestang
30 g flormelis
3 æg
150 g mel
1 fl. Fynbo Coulis frugtsauce (Passion eller hindbær)
Pynt: Spiselige blomster (f.eks stedmoderblomster)

Fynbo-Premium-coulis-sauce-fruit-dessert-215g-passion.png