Gammeldags rabarberkage

Gammeldags rabarberkage er en skøn dessert, der minder meget om gammeldags æblekage bare twistet med rabarber. Rabarberen giver et frisk pift til klassikeren, og desserten men er hurtig og nem at lave. Gammeldags rabarberkage er perfekt til solrige forårs- og sommerdage.

Vurder denne opskrift

Fremgangsmåde

Så nemt er det

  • Antal personer 4 pers.
  • Tid i alt 5 min.
  • Arbejdstid 5 min.
  • Share

Hak mandler og pekannødder groft. Varm en lille gryde op og smelt smør og sukker i gryden. Tilsæt de hakkede nødder og rør det godt sammen. Lad det køle af.

Pisk piskefløden til en let flødeskum og tilsæt vaniljesukker.

Læg en bund af nøddekrymmel i bunden af dit serveringsglas. Tilsæt rabarberkompot og afslut med flødeskum. Pynt med blomster eller lidt rester af den hjemmelavede nøddekrymmel. Serveres straks.

  • Hak mandler og pekannødder groft. Varm en lille gryde op og smelt smør og sukker i gryden. Tilsæt de hakkede nødder og rør det godt sammen. Lad det køle af.
  • Pisk piskefløden til en let flødeskum og tilsæt vaniljesukker.
  • Læg en bund af nøddekrymmel i bunden af dit serveringsglas. Tilsæt rabarberkompot og afslut med flødeskum. Pynt med blomster eller lidt rester af den hjemmelavede nøddekrymmel. Serveres straks.

Ingredienser

Det skal du bruge

1 glas Gourmet rabarberkompot
75 g mandler
75 g pekannødder
10 g smør
1 spsk sukker
250 ml piskefløde
1 tsk vaniljesukker

Kompot Grød Rabarber Topping Dessert Morgenmad Yogurt