Velkommen til Fynbo Foods

Fynbo Foods så første gang dagens lys i 2002, hvor fire tidligere kollegaer fra marmeladebranchen og jeg selv grundlagde virksomheden.

Baggrunden var ønsket om at etablere en større arbejdsplads i Vendsyssel, der på sigt kunne gøre sig gældende på markedet indenfor frugt- og grøntsagsbaserede fødevarer, med målet om at hæve kvalitetsstandarden og gøre produkterne mere sunde og bæredygtige.

Gennem høj forretningsmoral og etik, innovation, åben dialog, effektivitet og de bedste medarbejdere, er det i dag lykkedes at blive den førende producent indenfor områder som økologi, fairtrade og produktion af produkter i handlens egne mærker. En udvikling og position, der er skabt gennem opbakning fra leverandører, kunder og forbrugere, og som vi både er stolte af og taknemmelige for.

Richard Fynbo

En virksomhed i vækst

Virksomheden startede op i nyopførte fabrikslokaler på Sigenvej i Vrå – en lille by midt i Vendsyssel i Nordjylland. Fynbo Foods er i dag en veletableret dansk markedsorienteret fødevareproducent og Danmarks førende marmeladefabrik.

Som resultat af stigende efterspørgsel er fabrikken løbende blevet udvidet og kapaciteten øget. Produktionsfaciliteterne omfatter udstyr til at fremstille en bred vifte af produkter i forskellige emballager.

Mission og vision

Med fokus på bæredygtighed og innovation, at fremstille, markedsføre og sælge forarbejdede vegetabilske levnedsmidler af ensartet kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Det er på den baggrund virksomhedens mission at dække de kvalitets- og prisbevidste forbrugeres behov for sikre, friske og smagfulde vegetabilske levnedsmidler, samt servicere handlen med ønsker til egne produkter, ligesom virksomheden har en vision om at være handlens foretrukne samarbejdspartner i Norden og leverandør af danske nicheprodukter i resten af verden.

Fynbo Foods ønsker gennem dialog at skabe loyale kunder og forbrugere.

Vi siger hvad vi gør – og gør hvad vi siger

Fynbo Foods prioriterer etik højt på dagsordenen - moral og troværdighed er nøgleord i enhver handling. Fynbo Foods ønsker ud over at følge gældende lov og juridiske regler, at være en virksomhed, der er til at stole på og betragter sig som en ærlig og professionel samarbejdspartner, der lægger vægt på, at indgåede aftaler overholdes.

Virksomhedens holdninger og etiske politikker er medtaget som en del af virksomhedens ledelsessystem.

 

 


Siden blev udskrevet fra: https://www.fynbofoods.dk/om-fynbo/ Udskrevet kl. 06:41 - lørdag d. 15. december 2018