En god arbejdsplads er en god forretning

Vi mener ikke, at der er modstrid mellem en god forretning og et godt arbejdsmiljø. Tværtimod mener vi, at glade, tilfredse og motiverede medarbejdere, der trives i deres job, er forudsætningen for høj effektivitet.

Hos os vil du opleve en dynamisk hverdag, flad struktur og korte beslutningsprocesser. Vi har en uformel omgangstone og et stærkt socialt sammenhold, der præges af et godt arbejdsklima og følelsen af holdånd. Vi værner om vores kultur og er alle med til at sikre, at vi hver dag lever op til de værdier, som Fynbo Foods er grundlagt på baggrund af. Vores værdier er nemlig fundamentet for den gode arbejdsplads, som vi ønsker at være. Det er derfor helt naturligt, at vi hver dag sammen tager ansvar og viser handlekraft.

Vores aktive personaleforening sørger desuden for det sociale sammenhold på og udenfor arbejdspladsen og arrangerer hvert år flere forskellige aktiviteter, som medfører, at vi hver dag kommer et skridt tættere på hinanden.

Fynbo Medarbejdere Et Godt Sted

Fokus på tillid, retfærdighed og samarbejde

Vores ambition om at være en attraktiv arbejdsplads kræver, at vi altid har fingeren på pulsen ift. at sikre en høj medarbejdertrivsel. Derfor laver vi, foruden den daglige dialog, løbende medarbejdermålinger. Vi måler bl.a. graden af social kapital, fordi stærke samarbejdsrelationer er afgørende for, at vores medarbejdere trives på vores arbejdsplads. Samtidig er god trivsel og et godt arbejdsmiljø et vigtigt grundlag for effektivitet, udvikling og vækst, ligesom det også er et afgørende parameter, når vi taler om fastholdelse og tiltrækning af nye dygtige og kompetente medarbejdere.