Kagecremer

Med Fynbos kagecremer har aldrig været nemmere at bage kager som en ægte konditor. Pisk 250 ml piskefløde til en let skum og vend kagecremen i. Efter 20 minutter i køleskab, har du den fineste kagecreme med en intens frugtsmag. Kagecremerne kan ligeledes fungere som mousser, hvis blot de får lov at stå på køl i længere tid.


Smagsvarianterne favner både den traditionelle og skønne hindbærsmag, men også den friske og lækre passionsfrugtsmag.


Nyd smagen af frugt!


Find inspiration i kataloget nedeunder.



Fynbo-Raspberry-hindbær-sløret.png
Fynbo-classic-bagefast-passionsfrugt-kagecreme.png

Kagecreme med frugtsmag

365 g Classic Kagecreme

Du kan nu hurtigt lave en lagkage, hvor kagecremen smager som en hjemmelavet frugtcreme.

Pisk ¼ l piskefløde til en blød skum, der vendes med glassets indhold. Stil cremen på køl i minimum 20 minutter eller indtil at cremen er så fast, som du ønsker den. Smør cremen på kagen og lad den sætte sig. Har du travlt, så køb nogle færdige kagebunde og læg dem sammen med kagecremen og du har en lækker frisk lagkage med masser af frugtsmag.

Cremen smager også fantastisk som en mousse i glas. Se opskrifter her på siden.

SMAGSVARIANTER

Hindbær kagecreme, passionsfrugt kagecreme

Fynbo-Raspberry-hindbær-højre.png (2)