Nordens førende marmeladefabrik

Fynbo Foods udvikler og producerer mange spændende økologiske og konventionelle private label produkter til detailhandlen verden over.


Alle vores produkter bliver produceret på fabrikken i Danmark.

Kontakt os

Private label produkter

Foruden et bredt sortiment af Fynbo produkter, er Fynbo Foods også den førende leverandør i Norden indenfor produktion af marmelade og andre produkter baseret på frugt og grøntsager i handlens egne mærker.

I samarbejde med kunderne udvikles Private label produkterne med hensyn til kvalitet, emballage og design, så de stemmer overens med det ønskede koncept.

Vi kan producere dit produkt i mange forskellige emballagetyper. Vi producerer primært i glas i mange forskellige størrelser, men også i plastik squeeze flasker, folie og i plast spande.

Lad dig inspirere af brochurerne nedenfor.

>Fynbo Detail brochure
>Fynbo Foodservice brochure

Emballage med omtanke

Vi arbejder målrettet med at skabe bæredygtig emballage.


Alle papir-etiketter, kartoner og displays som anvendes i vores produktion er trykt på FSC certificeret papir og pap. Vi ønsker hermed at være med til at sikre naturen og de sociale forhold for skovarbejderne i de skove, som træet kommer fra.


Alle vores metallåg som anvendes på marmeladeglassene er desuden BPA NI, hvilket betyder, at der ikke er tilsat bisphenol A i produktionen af lågene.

Design og lovgivning

Vi er specialister inden for vores branche. Vi hjælper derfor gerne med etiketdesigns til dine produkter eller med korrekturlæsning af tekster ift. lovgivningen inden for området.

Vi er fuldt opdaterede på mærkningsregler og lovgivning og har både en afdeling med grafikere/designere og en kvalitetsafdeling med fødevarespecialister, som gerne stiller sig til rådighed for dig.

Vi er passionerede og fleksible.

Certificeringer og mærkninger

Find vores certificeringer og mærkninger via nedenstående link.

Certificeringer og mærkninger

Vi siger hvad vi gør - og gør hvad vi siger

Hos Fynbo Foods prioriterer vi etik højt. Moral og troværdighed er nøgleord i enhver handling. Vi ønsker ud over at følge gældende lov og juridiske regler at være en virksomhed, der er til at stole på og betragter sig som en ærlig og professionel samarbejdspartner, der lægger vægt på, at indgåede aftaler overholdes.

Salgs- og leveringsbetingelser

Hent vores salgs- og leveringsbetingelser på nedenstående link.

Fynbo salgs- og leveringsbetingelser B2B