Vandbakkelser med hindbærflødeskum

Klassiske vandbakkelser fyldt med hindbærflødeskum – toppet med glasur og frysetørret hindbær.

FREMGANGSMÅDE

Så nemt er det

  • Antal personer 10 stk.
  • Tilberedningstid 30 min
  • Bagetid 30 min
  • Share

Kog smør og vand stille og roligt op.
Når det begynder at koge, sigtes mel i. Pisk det hurtigt sammen, mens gryden er på kogepladen.

Lad dejen køle af. Pisk æggene i en separat skål.
Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.

Pisk æg i dejen lidt ad gangen til dejen får en jævn og glat konsistens.
Kom dejen i en sprøjtepose og sprøjt vandbakkelserne ud på en bageplade med bagepapir. 
Bag vandbakkelserne midt i ovnen i ca. 30 min, til de er gyldne. Ovnen må ikke åbnes før de er færdige, da vandbakkelserne kan risikere at falde sammen.

Pisk fløde til flødeskum og vend marmeladen heri. Stil flødeskummen på køl.

Lad vandbakkelserne hvile, før du fylder dem med hindbærflødeskum. Del vandbakkelserne i halve, og fyld dem.

Bland flormelis, vand og rød pastafarve til glasur. Top vandbakkelserne af med glasur og drys med frysetørret hindbær.

INGREDIENSER

Det skal du bruge

Vandbakkelser
2 dl vand
100 g hvedemel
100 g smør
3 store æg

Hindbærflødeskum
200 g Fynbo økologisk Fairtrade hindbærmarmelade
2,5 dl piskefløde

Pynt
Flormelis
Vand
Rød pastafarve
Frysetørret hindbær

Fynbo-oekologisk-Fairtrade-marmelade_340g.png (1)
Fynbo-Raspberry-hindbær-højre.png (2)