Passionsfrugtmoussen kan med fordel laves klar i god tid og opbevares på køl.
Passionsfrugtmousse
¼ liter fløde piskes til en fast skum. 1 glas Fynbo Classic kagecreme vendes i og blandes grundigt.
Passionsfrugtmoussen hældes i glas og sættes på køl i ca. 30 min.
Chokoladesauce
Chokoladen hakkes fint og kommes i en skål. Varm fløden op til kogepunktet og hæld den over det hakkede chokolade.
Chokoladesaucen røres rundt til at alle klumper er væk. Saucen kan hældes op i en frysepose og opbevares ved stuetemperatur til marengsen er klar.
Schweizisk marengs
I en skål over vandbad piskes æggehvider, sukker og salt til sukkeret er opløst. Skålen fjernes fra varmen, citronsaften tilsættes og massen piskes i 10-15 minutter til massen laver bløde toppe.
Marengsmassen kan med fordel kommes i en sprøjtepose.
Samling af desserten
Passionsfrugtmoussen hentes fra køl. Chokoladesaucen fordeles i et tyndt lag over passionsfrugtmoussen.
Marengsen fyldes over chokoladesaucen og brændes på toppen. Pyntes med frisk mynte.
Tip! Moussen kan også laves med hindbærsmag ved i stedet at anvende Fynbo Classic hindbærkagecreme.