Let og fin påskekage med knuste påskeæg

Nem chokoladekage overtrukket med passionsfrugtkagecreme, der allerede har en fin gul påske farve. Pynt med fine farvede påskeæg.

Fremgangsmåde

Så nemt er det

  • Antal personer 12 pers.
  • Tilberedningstid 11 timer
  • Bagetid 35 min.
  • Print
  • Share

Chokoladebund

Tænd ovnen på 180˚C almindelig ovn. Smelt smør, chokolade og sukker i en kasserolle til sukkeret er opløst.

Lad massen køle. Tilsæt æggeblommerne fra de 3 æg til chokolademassen og rør det sammen. Pisk æggehviderne helt stive og vend forsigtigt i chokolademassen. Beklæd en springform (22 cm) og hæld dejen i. Bag kagen i 25-35 minutter. Lad kagen køle helt ned, inden den overtrækkes med passionsfrugtkagecremen.

Passionsfrugtkagecreme

Når kagen er helt afkølet, piskes piskefløden til flødeskum og vend glasset med passionsfrugt forsigtigt i med en dejskraber.

Samling af kage

Kom kagen på det ønskede serveringsfad og anbring en kagering på 24 cm rundt om kagen, så der er ca. 1 cm luft fra kanten til kagen. Beklæd kageringen med kageplast. Hæld kagecremen over kagen og fjern eventuelle luftbobler med en paletkniv. Kom kagen på køl i minimum 10 timer, gerne natten over.

Pynt kagen med knuste og hele marcipan påskeæg.

Ingredienser

Det skal du bruge

Kagecreme
1 gl. Fynbo Passionsfrugtkagecreme
250 ml piskefløde

Chokoladebund
150 g smør
75 g hakket mælkechokolade
75 g hakket mørk chokolade
75 g sukker
3 æg

Pynt
Farvede marcipan påskeæg

Fynbo-classic-bagefast-passionsfrugt-kagecreme.png