Hjemmelavet granola med nødder og tørret frugt

Top din yoghurt med cremet marmelade og denne skønne hjemmelavede granola.

Vurder denne opskrift

Fremgangsmåde

Så nemt er det

  • Antal personer 10 pers.
  • Tid i alt 35 min.
  • Arbejdstid 30 min.
  • Share

Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn.

I en skål blandes havregryn, mandler, cashewnødder, græskarkerner, salt, rasp og ahornsirup.

Rør rundt i granolaen hvert. 10 min.

Køl granolaen af, og bland de resterende ingredienser i.

Hæld på glas, og nyd granolaen som topping på din morgenmad sammen med din ynglings marmelade.

  • Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn.
  • I en skål blandes havregryn, mandler, cashewnødder, græskarkerner, salt, rasp og ahornsirup.
  • Rør rundt i granolaen hvert. 10 min.
  • Køl granolaen af, og bland de resterende ingredienser i.
  • Hæld på glas, og nyd granolaen som topping på din morgenmad sammen med din ynglings marmelade.

Ingredienser

Det skal du bruge

250 g havregryn
60 g mandler, hakket
80 g cashewnødder, groft hakket
50 g græskarkerner
0,5 tsk salt
2 dl ahornsirup
2 spsk rasp
50 g tranebær, tørret
30 g kokostern
50 g abrikostern, tørret

Fynbo-oekologisk-Fairtrade-marmelade_340g-jordbær-rabarber.png