Sund og nem aftensmad

Jordskok-kartoffelsuppe med rugbrødschips og bagte champignoner, er en sund og nem idé til den travle aften.

FREMGANGSMÅDE

Så nemt er det

  • Antal personer 2 pers.
  • Tilberedningstid 20 min.
  • Bagetid 10 min.
  • Print
  • Share

Tænd ovnen på 250 grader (varmluft). Rens og snit champignonerne i tynde skiver. Dæk en bageplade med bagepapir og placer svampene på bagepladen, svampene pensles med olivenolie. Bages i ovnen ca. 10 minutter.

Suppen sættes over ved svag varme og omrøres jævnligt.
Når suppen er varm, toppes den af med ristede svampe og evt. rugbrødschips. Strø til sidst med hakket purløg.
Suppen serveres lun.

INGREDIENSER

Det skal du bruge

INGREDIENSER
1 fl. Fynbo Premium Jordskok-kartoffelsuppe

50 g champignon
1 dl purløg
olivenolie
Evt. rugbrødschips