Let og fin påskekage med knuste påskeæg

Nem chokoladekage overtrukket med passionsfrugtkagecreme, der allerede har en fin gul påske farve. Pynt med fine farvede påskeæg.

Vurder denne opskrift

Fremgangsmåde

Så nemt er det

  • Antal personer 12 pers.
  • Tid i alt 11 t. & 35 min.
  • Arbejdstid 35 min.
  • Share

Tænd ovnen på 180˚C almindelig ovn. Smelt smør, chokolade og sukker i en kasserolle til sukkeret er opløst.

Lad massen køle. Tilsæt æggeblommerne fra de 3 æg til chokolademassen og rør det sammen. Pisk æggehviderne helt stive og vend forsigtigt i chokolademassen.

Beklæd en springform (22 cm) og hæld dejen i. Bag kagen i 25-35 minutter. Lad kagen køle helt ned, inden den overtrækkes med passionsfrugtkagecremen.

Når kagen er helt afkølet, piskes piskefløden til flødeskum og vend glasset med passionsfrugt forsigtigt i med en dejskraber.

Kom kagen på det ønskede serveringsfad og anbring en kagering på 24 cm rundt om kagen, så der er ca. 1 cm luft fra kanten til kagen. Beklæd kageringen med kageplast. Hæld kagecremen over kagen og fjern eventuelle luftbobler med en paletkniv. Kom kagen på køl i minimum 10 timer, gerne natten over.

Pynt kagen med knuste og hele marcipan påskeæg.

  • Tænd ovnen på 180˚C almindelig ovn. Smelt smør, chokolade og sukker i en kasserolle til sukkeret er opløst.
  • Lad massen køle. Tilsæt æggeblommerne fra de 3 æg til chokolademassen og rør det sammen. Pisk æggehviderne helt stive og vend forsigtigt i chokolademassen.
  • Beklæd en springform (22 cm) og hæld dejen i. Bag kagen i 25-35 minutter. Lad kagen køle helt ned, inden den overtrækkes med passionsfrugtkagecremen.
  • Når kagen er helt afkølet, piskes piskefløden til flødeskum og vend glasset med passionsfrugt forsigtigt i med en dejskraber.
  • Kom kagen på det ønskede serveringsfad og anbring en kagering på 24 cm rundt om kagen, så der er ca. 1 cm luft fra kanten til kagen. Beklæd kageringen med kageplast. Hæld kagecremen over kagen og fjern eventuelle luftbobler med en paletkniv. Kom kagen på køl i minimum 10 timer, gerne natten over.
  • Pynt kagen med knuste og hele marcipan påskeæg.

Ingredienser

Det skal du bruge

1 gl. Fynbo Passionsfrugtkagecreme
2,5 dl piskefløde
150 g smør
75 g hakket mælkechokolade
75 g hakket mørk chokolade
75 g sukker
3 æg
Farvede marcipan påskeæg

Fynbo-classic-bagefast-passionsfrugt-kagecreme.png