Hjemmelavede marcipansnitter med hindbærmarmelade

Skøn og nem julekonfekt, der kan laves og nydes af store såvel som små.

Vurder denne opskrift

Fremgangsmåde

Så nemt er det

  • Antal personer
  • Tid i alt 30 min.
  • Arbejdstid
  • Share

Halvdelen af marcipanen æltes sammen med hindbærmarmelade. Tilsæt rød pastafarve hvis farven skal være mere intens rød. Kom hindbærmarcipanen på køl mens den anden halvdel rulles ud.

Placer den anden halvdel af marcipanen mellem to ark bagepapir og rul den ud til en stort firkant med en tykkelse på ca. 3mm. Fordel nougaten ovenpå marcipanen.

Hent hindbærmarcipanen fra køl og rul den ud mellem to ark bagepapir. Marcipanen skal have en tykkelse svarende til den anden halvdel. Placer hindbærmarcipanen oven på nougaten, og kom det på køl i ca. 5 min.

Hent marcipanen fra køl og skær den ud i små ruder. Gem marcipansnitterne i en lufttæt beholder og nyd dem over julen.

  • Halvdelen af marcipanen æltes sammen med hindbærmarmelade. Tilsæt rød pastafarve hvis farven skal være mere intens rød. Kom hindbærmarcipanen på køl mens den anden halvdel rulles ud.
  • Placer den anden halvdel af marcipanen mellem to ark bagepapir og rul den ud til en stort firkant med en tykkelse på ca. 3mm. Fordel nougaten ovenpå marcipanen.
  • Hent hindbærmarcipanen fra køl og rul den ud mellem to ark bagepapir. Marcipanen skal have en tykkelse svarende til den anden halvdel. Placer hindbærmarcipanen oven på nougaten, og kom det på køl i ca. 5 min.
  • Hent marcipanen fra køl og skær den ud i små ruder. Gem marcipansnitterne i en lufttæt beholder og nyd dem over julen.

Ingredienser

Det skal du bruge

Ca. 3 spsk Fynbo økologisk Fairtrade hindbærmarmelade
Evt. 1 knsp rød pastafarve
150 g marcipan
50 g nougat

Fynbo-oekologisk-Fairtrade-marmelade_340g.png (1)