Hjemmelavet smørrebrød

Forkæl dine gæster med hjemmelavet smørrebrød. Her får du 3 lækre og nemme opskrifter – fiskefilet med hjemmerørt remoulade, roastbeef med pickles og leverpostej med stegt bacon.

Fremgangsmåde

Så nemt er det

  • Antal personer 4 pers.
  • Tilberedningstid 45 min.
  • Bagetid 20 min.
  • Share

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Vend fileterne i pisket æg og derefter i paneringsrasp. Varm en pande op med smør og steg fileterne til de er gyldne.
Vend forsigtigt mayonnaise og pickles sammen til en remoulade, stil det på køl. Smør rugbrødene med smør og kom krølsalat på. Anret fiskefileterne og top dem med løgspirer, remoulade og frisk dild. Drys tomatternene over og afslut med en skive citron.

Roastbeef med pickles og høvlet peberrod
Smør rugbrødene med smør og kom et blad krølsalat på. Anret med roastbeef og løgspirer. Skær tomaten i skiver og placer dem på brødene. Top med pickles, peberrod og lidt persille.

Leverpostej med bacon
Smør rugbrødene med smør og anret med krølsalat og de tynde skiver leverpostej. Top med stegt bacon og karse.

Ingredienser

Det skal du bruge

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade
4 skiver rugbrød
Smør
4 rødspættefileter
Paneringsrasp
1 æg
2 spsk. mayonnaise
6 spsk. Fynbo Premium Pickles
1 citron
4 dildkviste
1 tomat i små tern
Løgspirer
Krølsalat

Roastbeef med pickles
4 skiver rugbrød
Smør
12 skiver roastbeef
1 glas Fynbo Premium Pickles
1 tomat
1 bæger Høvlet peberrod
Krølsalat
4 Persillekviste

Leverpostej med bacon
4 skiver rugbrød
Smør
8 tynde skiver leverpostej
8 strimler bacon
Krølsalat
Karse

Fynbo-tilbehør-condiments-Pickles-meat-dinner.png