Hjemmelavet granola med nødder og tørret frugt

Top din yoghurt med cremet marmelade og denne skønne hjemmelavede granola.

Fremgangsmåde

Så nemt er det

  • Antal personer 10
  • Tilberedningstid 5 min
  • Bagetid 30 min
  • Share

Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn.

I en skål blandes havregryn, mandler, cashewnødder, græskarkerner, salt, rasp og ahornsirup.
Spred blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir.

Granolaen bages i ovnen i ca. 30 min. Rør rundt i granolaen hvert. 10 min.

Køl granolaen af, og bland de resterende ingredienser i.

Hæld på glas, og nyd granolaen som topping på din morgenmad.

INGREDIENSER

Så nemt er det

250 g havregryn
60 g mandler, hakket
80 g cashewnødder, groft hakket
50 g græskarkerner
0,5 tsk salt
2 dl ahornsirup
2 spsk rasp
50 g tranebær, tørret
30 g kokostern
50 g abrikostern, tørret