Nem og sund vegansk aftensmad

Græskarsuppe med ristede græskarkerner og frisk koriander

FREMGANGSMÅDE

Så nemt er det

  • Antal personer 2 pers.
  • Tilberedningstid 15 min
  • Bagetid 5 min.
  • Print
  • Share

Tænd ovnen på 250 grader (varmluft). Dæk en bageplade med bagepapir og spred græskarkernerne ud på papiret. Kernerne ristes i ca. 5 minutter. Suppen varmes op ved svag varme og omrøres jævnligt.

Skyl koriander og forårsløg. Koriander plukkes i mindre stykker. Snit forårsløg. Når suppen er varm, tilsættes græskarkerner og forårsløg.

Suppen pyntes til sidst med koriander og serveres lun.

INGREDIENSER

Det skal du bruge

INGREDIENSER
1 fl. Fynbo Premium Græskarsuppe

1 bdt. koriander
100 g græskarkerner
4 forårsløg