Græskarmuffins med chokoladedrys

Lækre smagefulde græskarmuffins pyntet med frosting og farvet chokoladedrys.
Perfekt til halloween og kølige efterårsdage.

Fremgangsmåde

Så nemt er det

  • Antal personer 24 stk.
  • Tilberedningstid 25 min.
  • Bagetid 20 min.
  • Print
  • Share

Græskarmuffins
Ovnen tændes på 180 grader varmluft. Smør, sukker og vaniljesukker piskes sammen til massen er hvid og luftig. Æggene tilsættes et ad gangen. Mel og bagepulver sigtes i, skiftevis med at mælken tilføres. Fynbo Classic pumpkin pie frugtfyld vendes groft i dejen, så det danner lag i dejen. Fordel dejen i 24 små muffinsforme. Bages i ca. 20 minutter. Kagerne køles helt af inden toppingen påføres.

Topping
Pisk piskefløde og flormelis til en flødeskum. Vend creme fraiche og Fynbo Classic pumpkin pie frugtfyld i flødeskummet. Hæld toppingen op i en
sprøjtepose og sprøjt det på toppen af kagerne.

Pynt
Del den hvide chokolade i mindre stykker og kom dem i en minihakker. Tilsæt en lille smule pastafarve og hak chokoladen fint sammen med farven.
Drys chokoladepynten på toppen af kagerne.

Ingredienser

Det skal du bruge

Græskarmuffins
½ glas Fynbo Classic pumpkin pie frugtfyld
90 g smør
200 g sukker
1 æg
2 æggeblommer
420 g mel
1 ½ tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
230 g mælk

Topping
2 ½ dl piskefløde
1 dl creme fraiche
1 spsk flormelis
½ glas Fynbo Classic pumpkin pie frugtfyld

Pynt
50 g hvid chokolade
Pastafarve efter eget valg

Fynbo-classic-bagefast-græskar-frugtfyld-tærte.png