Kog vand og smør stille og roligt op. Når det begynder at koge, sigtes mel i. Pisk det hurtigt sammen, mens gryden er på kogepladen.
Lad dejen køle af. Pisk æggene i en separat skål. Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.
Pisk æg i dejen lidt ad gangen til dejen får en jævn og glat konsistens. Kom dejen i en sprøjtepose og sprøjt vandbakkelserne ud på en bageplade med bagepapir. Bag vandbakkelserne midt i ovnen i ca. 30 min, til de er gyldne. Ovnen må ikke åbnes før de er færdige, da vandbakkelserne kan risikere at falde sammen.
Pisk fløde til flødeskum og vend marmeladen heri. Stil flødeskummen på køl.
Lad vandbakkelserne hvile, før du fylder dem med hindbærflødeskum. Del vandbakkelserne i halve, og fyld dem.
Bland flormelis, vand og rød pastafarve til glasur. Top vandbakkelserne af med glasur og drys med frysetørret hindbær.
- Kog vand og smør stille og roligt op. Når det begynder at koge, sigtes mel i. Pisk det hurtigt sammen, mens gryden er på kogepladen.
- Lad dejen køle af. Pisk æggene i en separat skål. Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.
- Pisk æg i dejen lidt ad gangen til dejen får en jævn og glat konsistens. Kom dejen i en sprøjtepose og sprøjt vandbakkelserne ud på en bageplade med bagepapir. Bag vandbakkelserne midt i ovnen i ca. 30 min, til de er gyldne. Ovnen må ikke åbnes før de er færdige, da vandbakkelserne kan risikere at falde sammen.
- Pisk fløde til flødeskum og vend marmeladen heri. Stil flødeskummen på køl.
- Lad vandbakkelserne hvile, før du fylder dem med hindbærflødeskum. Del vandbakkelserne i halve, og fyld dem.
- Bland flormelis, vand og rød pastafarve til glasur. Top vandbakkelserne af med glasur og drys med frysetørret hindbær.