Ingredienser
Det skal du bruge
1 glas Fynbo hindbærkagecreme
3 æg
115 g sukker
90 g hvedemel
3 spsk kakaopulver
1 tsk bagepulver
250 ml piskefløde
2 bakker hindbær
1 bakke blåbær
Spiselige blomster
Denne chokoladelagkage er ren forkælelse på et fad. Lækre chokoladebunde kombineret med en frisk og intens hindbærsmag fra kagecremen.
Tip! Prøv også at erstatte hindbærkagecremen med vores Fynbo passionsfrugtkagecreme.
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen på 200 grader alm ovn. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Sigt mel, kakao og bagepulver ned i æggeblandingen og vend det forsigtig sammen med en dejskraber.
Beklæd en springform med bagepapir i bunden på springformen og smør siderne med smør og drys med mel som bankes af formen. Fordel dejen i springformen og bag kagebunden i bunden af ovnen i ca. 18 minutter ved 200 grader.
Tag springformen ud af ovnen og frigør kagebunden fra siden af springformen med en lille kniv. Vend kagebunden ud af springformen og læg den til afkøling på en bagerist på hovedet.
Når lagkagebunden er afkølet, kan den halveres den på midten med en kniv, så du har 2 bunde.
250 ml piskefløde piskes til flødeskum. Vend 1 glas Fynbo Classic hindbær kagecreme i og bland forsigtigt men grundigt.
Kagecremen sættes på køl i 20 minutter eller indtil den er så fast som ønskes.
Bunden anbringes i en passende ring (springformen kan godt bruges) og hindbærrene fordeles langs kanten, i midten og i en cirkel. Kagecremen sprøjtes ud mellem hindbærrene. Herefter anbringes den anden bund på toppen og resten af kagecremen fordeles øverst. Sæt kagen på køl i 30 min. før servering, gerne længere tid.
Pynt kagen til sidst med spiselige blomster og frisk frugt.
Ingredienser
1 glas Fynbo hindbærkagecreme
3 æg
115 g sukker
90 g hvedemel
3 spsk kakaopulver
1 tsk bagepulver
250 ml piskefløde
2 bakker hindbær
1 bakke blåbær
Spiselige blomster