Svampet sandkage med fyld af æble-kanel

Skøn og svampet sandkage fyldt med æble-kanel frugtfyld. Perfekt til gæster eller til eftermiddagskaffen.

Vurder denne opskrift

Fremgangsmåde

Så nemt er det

  • Antal personer 10 pers.
  • Tid i alt 1 t. & 20 min.
  • Arbejdstid 1 t.
  • Share

Smør, sukker og vaniljesukker piskes sammen til en luftig masse. Æggene piskes i et efter et. Mel og bagepulver blandes sammen, og sigtes i dejen, skiftevis med at mælken vendes forsigtigt i. Hæld dejen op i en smurt rugbrødsform (22x10 cm).

Fynbo æble-kanel frugtfyldet hældes herefter i formen og vendes groft i dejen med en spiseske.

Kagen bages ved 175 grader varmluft i 60-65 min. Lad kagen køle af. Pyntes med flormelis og mandelflager.

Server sandkagen med kold creme fraiche, blandet med vaniljesukker.

  • Smør, sukker og vaniljesukker piskes sammen til en luftig masse. Æggene piskes i et efter et. Mel og bagepulver blandes sammen, og sigtes i dejen, skiftevis med at mælken vendes forsigtigt i. Hæld dejen op i en smurt rugbrødsform (22x10 cm).
  • Fynbo æble-kanel frugtfyldet hældes herefter i formen og vendes groft i dejen med en spiseske.
  • Kagen bages ved 175 grader varmluft i 60-65 min. Lad kagen køle af. Pyntes med flormelis og mandelflager.
  • Server sandkagen med kold creme fraiche, blandet med vaniljesukker.

Ingredienser

Det skal du bruge

1 glas Fynbo æble-kanel frugtfyld
125 g sukker
200 g smør
1 tsk vaniljesukker
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1,5 dl sødmælk
Flormelis
Mandelflager
1 dl creme fraiche
1 tsk vaniljesukker (creme fraiche)

Fynbo-classic-bagefast-æble-kanel-frugtfyld-tærte.png