Fastelavnsboller med hindbærskum og syltetøj

Luftige vandbakkelser fyldt med hindbærskum og hindbær syltetøj.

Vurder denne opskrift

Fremgangsmåde

Så nemt er det

  • Antal personer 10 pers.
  • Tid i alt 30 min.
  • Arbejdstid 30 min.
  • Share

Fløden piskes til flødeskum. Rør skyr ud i flødeskummet til den har en ensartet masse.

Hindbærkagecremen vendes i og blandes grundigt. Kom hindbærcremen i en sprøjteposte og sæt på køl.

Kog vand og smør op. Når det begynder at koge, sigtes hvedemel i. Pisk det hurtigt sammen, mens gryden er på kogepladen.

Lad dejen køle af. Pisk æggene i en separat skål. Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.

Pisk æg i dejen lidt ad gangen til dejen får en jævn og glat konsistens. Kom dejen i en sprøjtepose.

Sprøjt vandbakkelserne ud på en bageplade med bagepapir. Bag vandbakkelserne midt i ovnen i ca. 30 min, til de er gyldne. Ovnen må ikke åbnes før de er færdige, da vandbakkelserne kan risikere at falde sammen. Lad dem køle af, før fyldet sprøjtes i.

  • Fløden piskes til flødeskum. Rør skyr ud i flødeskummet til den har en ensartet masse.
  • Hindbærkagecremen vendes i og blandes grundigt. Kom hindbærcremen i en sprøjteposte og sæt på køl.
  • Kog vand og smør op. Når det begynder at koge, sigtes hvedemel i. Pisk det hurtigt sammen, mens gryden er på kogepladen.
  • Lad dejen køle af. Pisk æggene i en separat skål. Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.
  • Pisk æg i dejen lidt ad gangen til dejen får en jævn og glat konsistens. Kom dejen i en sprøjtepose.
  • Sprøjt vandbakkelserne ud på en bageplade med bagepapir. Bag vandbakkelserne midt i ovnen i ca. 30 min, til de er gyldne. Ovnen må ikke åbnes før de er færdige, da vandbakkelserne kan risikere at falde sammen. Lad dem køle af, før fyldet sprøjtes i.

Ingredienser

Det skal du bruge

1 glas Fynbo hindbærkagecreme
100 g skyr natural
1,5 dl fløde
2 dl vand
100 g hvedemel
100 g smør
3 store æg
1 glas Fynbo hindbærsyltetøj

Fynbo-kagecreme-hindbær-lagkage.png