Brownievafler med jordbær-rabarberskum

Elsker du den sprøde kant på brownies, så elsker du også brownievafler toppet med jordbær-rabarberskum.

Vurder denne opskrift

Fremgangsmåde

Så nemt er det

  • Antal personer 4 pers.
  • Tid i alt 15 min.
  • Arbejdstid 15 min.
  • Share

Smelt smør og chokolade og rør det sammen til en ensartet masse. Pisk æg og rørsukker til en luftig æggesnaps. Vend først hvedemelet i og derefter chokoladeblandingen.

Varm dit vaffeljern op, og smør vaffeljernet med lidt smør. Bag dejen til brownievaflen er færdigbagt. Fjern forsigtigt kagen fra varmen og lad den sætte sig, til den bliver sprød.

Pisk fløden til en fast flødeskum. Tilføj 5 spiseskeer Fairtrade marmelade og vend det sammen til en jordbær-rabarberskum. Pynt med spiselige blomster eller frisk frugt

  • Smelt smør og chokolade og rør det sammen til en ensartet masse. Pisk æg og rørsukker til en luftig æggesnaps. Vend først hvedemelet i og derefter chokoladeblandingen.
  • Varm dit vaffeljern op, og smør vaffeljernet med lidt smør. Bag dejen til brownievaflen er færdigbagt. Fjern forsigtigt kagen fra varmen og lad den sætte sig, til den bliver sprød.
  • Pisk fløden til en fast flødeskum. Tilføj 5 spiseskeer Fairtrade marmelade og vend det sammen til en jordbær-rabarberskum. Pynt med spiselige blomster eller frisk frugt

Ingredienser

Det skal du bruge

200 g smør
100 g chokolade
200 g rørsukker
100 g hvedemel
250 ml piskefløde
5 spsk jordbær-rabarbermarmelade