Bananpandekager uden sukker

Forkæl dig selv eller dine nærmeste med disse lækre og nemme bananpandekager, toppet med skyr blandet med marmelade og frisk frugt!

Vurder denne opskrift

Fremgangsmåde

Så nemt er det

  • Antal personer 2 pers.
  • Tid i alt 10 min.
  • Arbejdstid 10 min.
  • Share

Mos bananerne. Brug evt. en stavblender. Pisk de resterende ingredienser til bananpandekagerne i.

Opvarm en pande med fedtstof og bag pandekagerne til de er gyldne.

Vend skyr og marmelade sammen i en skål.

Anret pandekagerne med skyr topping og frisk frugt.

Server straks.

  • Mos bananerne. Brug evt. en stavblender. Pisk de resterende ingredienser til bananpandekagerne i.
  • Opvarm en pande med fedtstof og bag pandekagerne til de er gyldne.
  • Vend skyr og marmelade sammen i en skål.
  • Anret pandekagerne med skyr topping og frisk frugt.
  • Server straks.

Ingredienser

Det skal du bruge

Bananpandekager
2 modne bananer
2 store æg
0,5 tsk vaniljeekstrakt
1 dl havregryn finvalset
1 dl fuldkornshvedemel
1 knsp salt
Fedtstof til stegning
Skyr topping
1 dl skyr naturel
1 dl Fynbo Delight marmelade (vælg din favorit)

Fynbo-solbær-Delight-kalorielet-marmelade.png