Æblekage med smørstegt crumble

Gammeldags æblekage med smørstegt crumble og luftig flødeskum. Nem og lækker dessert til lune aftener.

Fremgangsmåde

Så nemt er det

  • Antal personer 4 pers.
  • Tilberedningstid 15 min.
  • Bagetid 5 min.
  • Print
  • Share

Smelt smør på en pande. Tilsæt rasp, hakkede hasselnødder og sukker. Varm blandingen godt, og rør jævnligt rundt. Lad det køle af på et stykke bagepapir. Knus makronerne fint og bland det med crumblen. 

Anret den smørstege crumble og æblegrød i et genbrugt marmeladeglas. Pisk fløden til en luftig flødeskum og fordel det på desserterne.


Ingredienser

Det skal du bruge

500 g Fynbo æblegrød
1 spsk smør
100 g rasp
50 g sukker
50 g hakkede hasselnødder
200 g makroner
2 dl piskefløde

Fynbo-Classic-frugt-grød-dessert-æblegrød.png