Ice-cream topping

Perfekt til isvafler og desserter

Guf er kendt som prikken over i'et på gammeldags isvafler.

Traditionelt fremstilles guf ved at mikse piskede æggehvider med sukker - der giver en sød og luftig skum á la indholdet i en flødebolle.

Faren for salmonella har dog lagt en dæmper på brugen af rå æg.
Fynbo GUF er fremstillet på basis af sukker og jordbærsaft tilsat ingredienser, der gør det muligt at piske luft i produktet - helt uden brug af æggehvider.

Fynbo GUF med smag af sol, sommer og jordbær

Sølvmedalje

Fynbo Foods fik sølvmedalje i Sial D’or konkurrencen indenfor kategorien kolonialvarer.

Prisen er tildelt for en succesfuld introduktion af et nyt produkt, som udover en hurtig penetration i markedet har løftet salget af supplerende produkter som f.eks. is og isvafler.

 

Sådan gør du:

Kom indholdet i en skål og pisk med en håndmikser i ca. 5 min indtil skummet har den rette konsistens.

Et bæger med 300 g Fynbo GUF kan piskes op til ca. 1 liter skum.

Man behøver ikke piske mere end man skal bruge - det åbnede bæger kan holde sig i køleskabet i 2-3 uger. Skulle man alligevel have fået pisket for meget - ja så kan skummet også holde sig i køleskabet i nogle få dage - det kan endda piskes op igen, hvis det er nødvendigt!

Fynbo flødeboller

Med Fynbo GUF kan du lave de lækreste hjemmelavede flødeboller.
Flødebollerne er lavet med lagkagebund og chololadeovertræk.

Få opskriften her

Isdesserter med Fynbo GUF

Fynbo GUF er ikke kun ideel til en gammeldaws isvaffel.
Fynbo GUF er også nem og lækker at bruge til lagkagen og isdersserten

- Kun fantasien sætter grænser.