Bær, frugt og grøntsager fra hele verden

Råvarerne til marmelade og vore øvrige produkter hentes hjem fra mange forskellige steder rundt om på kloden. Nogle bær, frugter og grøntsager kan dyrkes i Danmark. Vi får bl.a. en mindre del af vore jordbær, solbær og hyben fra Samsø, ligesom hyben plukkes langs den jyske vestkyst. Stikkelsbær og kirsebær af sorterne Stevnsbær og Kelleris dyrkes på Fyn og de omkringliggende øer, og saft til vores ribsgele kommer også fra danske ribs. Til gengæld er der mange andre råvarer som kræver et helt andet klima end det danske. Boysenbær plukkes og hentes hjem fra New Zealand, fersken fra Italien eller Grækenland, abrikos fra Tyrkiet, appelsiner fra Sevilla i Spanien og svesker fra Californien eller Chile.

Fælles for alle vore leverandører er, at de er udvalgt og evalueret efter de samme kriterier til fødevaresikkerhed og der stilles de samme høje krav til kvalitet uanset om råvaren kommer fra udlandet eller fra Danmark. Alle vore råvarer er GMO fri og fri for uønskede allergener. Bærrene plukkes og inspiceres både maskinelt og manuelt, hvorefter de indfryses for at bevare farve, smag og naturlig aroma indtil de skal anvendes i produktionen. Produkterne produceres løbende i takt med afsætningen hen over året. Inden produktion kontrolleres råvarerne endnu engang, for at sikre de lever op til kravene i vore specifikationer. Der er sporbarhed fra hver eneste produktion et led tilbage og et led frem i værdikæden.